Tijdbalk maken in word

Tijdbalk maken in word

Een tijdbalk maken in word is een toepassing die op verschillende manieren kan worden gebruikt. U kunt een tijdbalk gebruiken voor het maken van een planning. Een tijdbalk maken in word biedt u en andere belanghebbenden een duidelijk overzicht van een project. De tijdlijn kan eenvoudig in een word document geplaatst worden of overgenomen worden in een powerpoint presentatie.


De eerst stappen naar een tijdbalk

In een paar eenvoudige stappen kunt u een tijdbalk maken in word. U klikt eerst op Weergave en vervolgens op Tijdlijn. U klikt daarna met de rechtermuisknop op een taak die u wilt toevoegen en u selecteert de optie Toevoegen aan tijdlijn. De eerste stappen een tijdbalk maken in word zijn hiermee gezet.
De tijdbalk bewerken en delen

Een tijdbalk die in word gemaakt is, kan nu verder worden aangepast. U kunt taken wijzigen, een zelfgekozen opmaak toepassen op de tijdbalk en taken opnieuw rangschikken. Deze opties zijn te vinden onder het tabblad Opmaak. Een tijdbalk maken in word doet u met een reden, u wilt uw tijdbalk gebruiken als informatie rondom een project. U kunt uw gemaakte tijdbalk delen met anderen via e-mail of door te kopiƫren naar een ander programma.